alt

 
Wat is nu gezond?
Fabels en feiten over voeding
Uitgeverij Bert Bakker
ISBN: 978 90 351 3351 8  

17e druk 'Wat is nu gezond'

Inmiddels is de 17e druk verschenen.  

16e druk 'Wat is nu gezond' 
In de 16e druk zijn een aantal fouten uit de vorige druk verdwenen.
 
15e druk 'Wat is nu gezond' 
In de 15e druk zit een nieuw, uitgebreid register met trefwoorden en bladzijdenummers in. U kunt dit nieuwe register hier downloaden. 
N.B. Dit nieuwe register geldt voor de tweede editie (oranje kaft).
 
Herziene druk 'Wat is nu gezond'
In november 2008 verscheen een uitgebreide en herziene druk van 'Wat is nu gezond?' met daarin tal van nieuwe onderwerpen.
De eerste editie van 'Wat is nu gezond?' was met negen drukken en bijna 35.000 exemplaren verkocht een doorslaand succes. Deze tweede editie bevat een kwart meer tekst dan de eerste, en Katan snijdt een flink aantal nieuwe onderwerpen aan. Zo legt Katan uit wat de impact is van voedselkeuze op klimaat en milieu. Een ander nieuw onderwerp is voeding tijdens zwangerschappen. Wat moet je eten en drinken als je zwanger bent, wat voor supplementen moet je slikken en waar moet je voor oppassen?
Ook middelbare scholieren zijn betrokken bij deze herziene editie. Katan heeft hen in de gelegenheid gesteld hem allerlei vragen over voeding en gezondheid te stellen. Naast dit alles vertelt Katan in deze nieuwe editie ook of melk drinken goed of juist slecht voor je is, hoe je met eten en drinken de kans op een blaasontsteking kunt verkleinen, waarom er zo weinig te doen is tegen een kater, wat het verband is tussen drinken en duizeligheid bij ouderen, en nog veel meer.
 

Fouten in het boek

Als u een fout in het boek denkt te vinden horen we dat graag.